MADRASSER

Stort udvalg af madrasser…

Madrassen er betingelsen for en god søvn

En rolig og afslappet søvn er nødvendig for at have det godt, og madrassen er en vigtig del af den gode søvn.
Den korrekte madras giver efter for hofte og skulderparti samtidig med at den støtter resten af kroppen, så den ikke synker ned i en bue. Madrassen skal være stabil, så kroppen får ro, og overfladen skal være så blød, at blodet kan rulle frit.
Madrassen skal ikke gå helt ud til sengens sider. Der skal være nogle millimeter mellem madrassen og sengens side, så der er plads til at rede sengen.

Vi tænker på dig og din krop med omtanke

Vi tænker meget på dig og din krop, når vi bygger en seng. Den skal give dig den hvile og afslapning, der forgylder og forlænger livet. Den skal give dig det rette sovemiljø – lige behageligt hver nat i mange år. Den skal byde dig velkommen lige uselvisk på alle tider af døgnet og hvad du end vil lave. En Wonderland – seng tjener dig trofast år efter år. Lige så frisk og indbydende som første gang i mødtes. Og materialerne er naturligvis naturens egne. Det kalder vi omtanke.

En madras skal være vaskbar

Det kan ikke undgås, at en seng bliver snavset, og i snavs trives bl.a. husstøvmider. De findes overalt og er skyld i forskellige allergiske reaktioner. Men husstøvmider dør ved 57 grader – derfor skal alle tekstiler i en seng være vaskbare ved 60 grader. Det gælder ikke bare overmadrassens betræk men også stofbetræk på hovedmadrassen. Vi tænker meget på dig og din krop, når vi bygger en seng.

Madrasser til enhver smag og behov